Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

Pravilnik o uvjetima korištenja školske sportske dvorane

15.5.2019, , Izvor: Verlag Dashöfer

2018.10.1.24 Pravilnik o uvjetima korištenja školske sportske dvorane

Tomislava Furčić dipl.iur.

PREUZMITE

PRAVILNIK

o uvjetima korištenja

školske sportske dvorane

Članak 1.

Školska sportska dvorana (u daljem tekstu: dvorana) izgrađena je za potrebe nastave tjelesne i zdravstvene kulture škole ____________ (dalje: Škola).

U nastavno vrijeme dvorana se koristi za potrebe nastavnih i izvannastavnih aktivnosti, rad školskog sportskog kluba, ostale aktivnosti učenika te pripreme učitelja tjelesne i zdravstvene kulture za izvođenje nastave.

U izvannastavno vrijeme dvorana se može dati na korištenje trećim fizičkim ili pravnim osobama u svrhu bavljenja tjelesnom i zdravstvenom kulturom, rekreacijom i sportovima koji su predviđeni u dvorani (košarka, rukomet, odbojka, mali nogomet, stolni tenis, gimnastika, _____________).

Članak 2.

Škola ____________će za potrebe redovne nastave, izborne nastave, rada školskog sportskog kluba i ostale nastavne i izvannastavne aktivnosti, u pravilu koristiti dvoranu radnim danom od _________ do __________ sati.

U svim ostalim terminima i to radnim danom od __________ do __________ sati, te subotom i nedjeljom od ___________ do ____________ sati dvorana se može iznajmiti zainteresiranim udrugama, grupama ili ostalima iz članka 1. ovog Pravilnika, a sve u skladu s uvjetima iz ovog Pravilnika.

Članak 3.

Za vrijeme korištenja dvorane za potrebe Škole odgovorna osoba je učitelj tjelesne i zdravstvene kulture, učitelji razredne nastave ili druge osobe koje za to ovlasti ravnatelj Škole.

Odgovorna osoba zadužena je za pravilno korištenje dvorane,

 
 Pošaljite nam povratnu informaciju
Što mislite o našem portalu?
Vaša poruka je uspješno poslana.
Input: